18 August 2010

~ Update sekejap

سم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam Ramadhan.
Ampun kawan-kawan. Dah lama sangat cik meeko tak update blog.
Nak update sekejap.
cik meeko sibuk sangat dengan rutin harian.
cik meeko sibuk sangat dengan melayan 'demam mengejut.
Seminggu cik meeko demam. Pening!Batuk!Selsema!.
en ninja pun kene jangkit demam juga.
Kesian En Ninja. Ingatkan boleh bermanja dengan En ninja.
Konon-konon dapatlah tengok en ninja jadi Nurse cik meeko.
(En nurse yang garang~)Terdemam pulak mamat sowang ni.
Terpaksa cik meeko jaga diri sendiri yang sama-sama marathon demam'.

Minggu lepas en ninja ke Sabah. cik meeko ke JB.
dapat ole-ole yang "banyak" dari sabah.
(nanti cik meeko update cerita dari Sabah dan JB)

Hujung minggu sibuk dengan aktiviti PaintBall.
Bukan aktiviti cik meeko, en ninja nye aktiviti.
cik meeko penonton saja.
(ini pun saya akan update. InsyaAllah)

Jumaat ni ada ujian.
(rasa sangat2 bosan nak mengadap ujian ngok ngek tu)
try my best. InsyaAllah!.

~Untuk En Ninja
Demam seminggu.
Buat saya rindu En Ninjanya.
Lari!.

tata.

With The Greatest Love~
-cik meeko

1 comment:

Siti fairuz Yusof said...

update jgn x update..nk tgk En.Ninja..upload pics En.ninja k..heehe