02 December 2010

~harry potter and the deathly hallows - Part 1

سم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

harry potter and the deathly hallows - Part 1

semalam.
saya merengek-rengek (gedik semut.. getis!)
nak tengok movie ni....
kebetulan semalam hari rabu. RM 6 saja.
maka En ninja pun melayan getis saya. (heheheehh i loveeeeeeeeee u)

sipnopsis cerita.
harry potter n the geng bermati-matian untuk selamatkan dunia sihir daripada lord voldemort.. (memang dari dulu pun kan.. si harry potter ni bermusuh dengan voldemort ni)... nak jadikan cerita ramai la yang mati untuk selamatkan harry potter. Sebabnya si voldemort ni anti gila dengan si harry potter ni. kononnya dalam ramalan, Harry and the geng tahu apa benda yang boleh musnahkan voldomert.tu yang voldomert suka-suka je arahkan konco-konconya tangkap harry potter and geng.

Bintang:
4 bintang ****

Komen:
tak banyak sangat aksi macam movie harry potter sebelum ni..banyak memainkan jiwa perasaan. (Harry potter macam tekanan perasaan sebab ramai yang berkorban untuk dia)

moral of the story :-
friendship between Hermione Granger, harry potter and Ron Weasley sangat besh.take care each other. (tetiba teringat donat.yana and iza. Windu korang la-- sila abaikan sesi emosi yang tetiba ini)

saya suka :-
character doby~... sangat comel character doby....


ada sambungan nye dalam part two. Sesiapa yang bercadang nak tengok part Two.. kene tengok harry potter and the deathly hallows - Part 1.
and enJoy The movie for those yang nak tengok.

~Untuk En Ninja
tak sabar nak tunggu part 2 pulak.
nanti kita tengok ek. hihihi (getis lagi)
Thanks.

tata.

With The Greatest Love~
-cik meeko

No comments: