30 September 2009

~New Enviroment

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hari ini ari apa?
Rabu ~(hari terakhir ... sob sob)

esok ari apa?
Kamis...(
bape ari bulan?..
01.10.2009

ya Ampun...
tomorrow!..01.10.2009
my Encik Ninja will start his New carrer!.
(sob sob... nant mesti bulu mata en Ninja banyak gugur!)
padan muka!.. sapa suh jauh!. =(

nwaY...Congratulation !~....
really haPpy n always pray For him.
sangat Happy untuk dia!...

dengan new enviromenT... new carreer
(tak ada nya en Ninja di sisi sy)
saya berharap... 'perjalanan' kami dipermudahkan...~~~~
amen..

ingt lagi masa diberitahu berita gumbira itu.

en ninja : nah.. 'ninja' tk paham la apa surat ni ckp. 'meeko' paham tak?
cik meeko : ...........(sengih)....
cik meeko : wahhhhhhhhhh.. tahniah!.. nape tak bgtau tadi...
suka macam tu!.
en ninja : 'ninja' kan suka nk bgtau benda yang happy depn 'meeko'.

rasa2nya.. macam baru semala,
berlatih interbiu dengan en Ninja!.

dengan new carrer
saya berharap waktu kije dia dah kembali normal..
dan no obertime lagi.. tak ada la dengar omelan manjanya
tntang dadanya yang sakit!
naik moto malam2 dengan sejuk sampi ke tulang!
ini namanya keje menbanting tulang!
(sakit dada sy mdengarnya)

dengan new carrer ini.. saya harap..
tak ada la keje time sabtu ahad lagi..
mungkin ada masa untuk sy ..
bole la kuar jalan2. makan ice cream. (bolehkan?)

dengan new career ni..
rejeki pun murah...
bole la kumpul duit...
beli bunga lily untuk sy lagi.:p
blnja ice cream.
beli hp "murah" untuk sy.
hmmm.. (tapi tak apa la... )
asalkan rejeki halal. itu pun dah syukur sangt.


dengan new carrer ini...
dengan new enviroment
saya harap... dia ikhlaskan ati untuk berkerja..
macam hari2 lalu...
"ikhlaskan hati bila nk bekerja".. kata en ninja.

dengan new carrer ini.
mungkin dia sibuk.
mungkin dia pening dengan keje2 baru.
mungkin dia tensen dengan enviromnt baru.
mungkin dia seronok dengan keje baru.
tapi saya harap!.. harap sangat!...
dia berjaya tempoh apa2 saja!..
n i'l always beside U my mr Ninja!.
alywas!

tiba2 rasa sob sob~... sebb kalo windu .
tak bole tgk moto dia lagi.
(kes naya ni.. tgk moto pun dah jadi,, ya Ampun!)

tata.

With The Greatest Love~
-cik meeko-

No comments: