25 January 2012

~@ GOLD COST RESORT MORIB

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Awal januari yang lalu.
En Ninja bawa saya jalan-jalan ke MoRib dan menginap di Gold Cost Morib.
katanya nk bawa saya jalan-jalan untuk happykan saya.
(dengan dia, kat mana pun saya tetap happy, InsyaAllah)
sebenarnya..En ninja ada aktiviti officenya.
saya pula menyibukkan diri dengan aktiviti Office En Ninja.

Kat sini saya suka sebab bilik saya ada jakuzi (boleh berbublle-bublle dengan encik Ninja. Tet! heheh) dan paling besh mengadap theme park. Cuma bila time malam ada bau yang kurang menyenangkan disebabkan depan resort ni ada kilang dedak ayam. saya pun tak paham kenapa depan resort ni ada kilang macam tu. Tapi bila siang...bau nya hilang (mungkin kilang tu beroperasi malam kot). Bagi saya, tempat ni sesuai untuk sesiapa nak buat family day and ada anak-anak kecil. sebabnya. ada theme park dalam resort ni. memang canggih tul. (first time saya jumpa hotel yang ada theme park sendiri. cumanya pantai kat sini tak boleh mandi sebab air surut.

For food. memang out sikit .. sebab tak ada variety makanan & tak berapa sedap. makan pun untuk alas perut saya je. Kebanyakkan masanya saya sibuk menghabiskan masa di bilik sementara menunggu en Ninja menghabiskan aktiviti Officenya. Sempat juga petang sabtu tu, kami dating ke Pantai Morib. makan sotong bakar sambil ditemani angin-angin pantai.

Keesokkan hari nya. kami menghabiskan masa di Theme park. Best untuk kanak-kanak. Kami pun jadi kanak-kanak ribena sekejap.

our PlayLand ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ lagi



Penerjun Olimpik 2012



Model Gold Cost Morib :p... lariiiiiii


ok..itu je cerita saya di Morib Gold Cost.

~Untuk En Ninja
Pasni saya nak g Berjaya langkawi lagi.
boleh tak? =P

tata.

With The Greatest Love~
-chenta hati en Ninja.

4 comments:

NettoAsh said...

Wah beshnye berkubang..Hehe
miza, awak nye timeline wedding tu macam dah nak masuk 3 thn..dah nak sama ngan tarikh kawen saya..Hehehe

cik me3ko said...

Nett.
tu timeline kami berkawan la. timelime kawen.. tak buat ..InsyaAllah dunia akhirat kami nye timeline. :)

Diyana said...

rancak kembali berblog?bgs2..sonoknye tgk ko n ezuan dating2an..aku bile ntah bulih together2 cmni..tk pnh sempat hanimun btui2 pun..huhu

cik me3ko said...

Donat,
Try la cari masa. Set in your mind.. dengan anak-anak pun, boleh happy honeymoon with ur beloved family. Gud luck.