17 January 2012

Happy Birthday my Besh BuddY

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

saya terasa...
dah lama saya tak jumpa dia.
saya dapat rasa...
dah lama saya tak borak-borak dengan dia.
saya merasakan..
dah lama saya tak rindu dengan dia.
saya masih dapat merasai...
yang saya TERLUPA ... hari ni hari Jadi dia.

Untuk Puan Nor Liyana Mohd Shuib.
Selamat Hari Lahir.
Semoga sentiasa diberkati oleh NYA.
Semoga sentiasa menjadi Hamba yang bertakwa dan taat kepada DIA..
semoga segala doa harapan menjadi kenyataan.
amen-amen Ya Rabbalalamin....

nampak sangat dah lama tak amik gambar bersama. :P

note:
aku tetap nk jadi kawan baik ko.
walaupun aku dah lama tak call ko.
aku tetap nk jadi kawan baik ko.
walaupun aku dah lama tak jumpa ko.
aku tetap nk jadi kawan baik ko.
walaupun aku tak rindu ko banyak2 macam dulu.
aku tetap nk jadi kawan baik ko.
walaupun aku dah ada chenta hati aku.
aku tetap nk jadi kawan baik ko.
walaupun aku susah atau senang.
InsyaAllah.

tata.

With The Greatest Love~
-chenta hati En Ninja-

3 comments:

BabyIbu said...

mode terharu.

kita tetap kawan baik sampai bila-bila - walau bz mcm mana pun - deep down cik bobou meeko sentiasa diingati. 'cik' yana sentiasa ada bila diperlukan. :)

Diyana said...

ko memang.jgn lupa lak.21 mei pun.besday aku lg slalo ko lupa :P

cik me3ko said...

Diyana
- boleh tak aku post happy birthday awal2 kat ko.. takut TERLUPA. kekekekeke